Aselim123 Kızlar bebeğim 2 aylık bir türlü emzik tutturamadım bir çok emziği denedim ama almıyor en son avent soothie aldım onu da tutmadı ağzına verince midesi bulanıyor diliyle itiyor geri nasıl tutturabilirim önerisi olan ??
Cecek Aselim123 alirsa alir almazsa almaz arkadasim ben 5 ay ugrastim almadi ugrasmaktan vazgectim komsuma gitmistim ver deneyim dedi verdi cocuk tuttu simdi de emiyor sukur cok uzerine gittigimizden heralde inadina yapiyorlar ya da bazi bebeklerin keyfine gore mi artik neyse bende her marka model almistim evde 17tane emzik vardi vermistim hepsini de
Palestinianbride Aselim123 denediğiniz emzikler 0-6 ay olarak geçiyorchicco mikro 0/2 ay emzik denedinizmi????
Aselim123 Cecek sanırım öyle saldığım zaman tutacak bence de ama işte beni emzik diye kullandığı için tutsun istiyorum bi an önce
Palestinianbride Aselim123 siz bilirsiniz tabi ama bu emziği denemenizi tavsiye ederim yapısal olarak 0-6 ay emziklerden çok farklı
Aselim123 Minikprenseees damaklılar çok tavsiye edilmiyor diş yapısı vs için diye çok yanaşmıyorum ona canım
Aselim123 Palestinianbride kanıma girdiniz yine 🙈bunu da alayım zaten içine düştük bir tane daha emzikten bişey olmaz 😀 inşallah son olur
Aselim123 Tontisimm ay ben öyle yapsam daha çok ağlar 😂 normal de ağzına koyunca midesi bulanıyor ağlarken kusar kesin 😂