Nazoo_00 Merhabaa anneler. Cep telefonu bakıyorum, kamerası iyi olsun, şarjı iyi gitsin istiyorum. Samsung a52yi begendim. A70 de güzel. Ikisinfen birini kullananiniz varsa yorum yapar msiniz lütfenn
Frezya Nazoo_00 a70 eski bir model. Su an a53 serisi cikti sonu 3le biten modeller yeni. M serisi de yakinda guncellenir. Yeni surum telefon almanin artisi android surumunuz güncel oldugu icin telefonu daha uzun sure kullanırsınız. Sadece benim kendi tavsiyem aldiginiz samsung telefonu guncellemeyin. Guncelleyecekseniz de yorumlarini okuyun o sekilde guncelleyin. Eger telefonumu guncellemis olsaydım muhtemelen anakarti yanmiş olacakti. Exynos 9611 islemcili telefonlarda durum boyle oldu. Eski surum telefon alacaksaniz kronik bozukluklarla ilgili şikayet varda asagi yukari bir fikir edinebilirsiniz
Frezya Nazoo_00 kamera a serisinde iyi, sarj m serisinde iyi. Kasa kalitesi olarak a serisi daha kaliteli. M serisi daha f/p, islemcileri de benim bildigim daha iyi. //// Bataryasi 5000 mah olanlar sizi kullaniminiza gore 1,5 2 gun idare eder
ArdaninAnnesi Nazoo_00 herseyiyle çok güzel sarjida 2 güne bir takıyorum kamerada çok güzel bende ilk A 72 alicaktim baktım ayni özellik hiç fark yok sadece inç olarak bi tık küçük A72 den iyiki almışım tavsiye ederim canim
Frezya Nazoo_00 Bu sene cikan a serisinde kutu iceriginde sarj basligi bulunmuyor (a53 ve turevleri) / a52 ve turevlerinde ise sarj basligi olmasi lazim
Frezya Gulzeynep samsung’da malesef boyle oluyo ya ilk alindiginda telefon performansi iyi sonra guncelleyecegiz diye bozuyorlar, o yuzden ben hic guncellemem. Hala android 9da telefonum, 11 yapmadim
Minikberin Nazoo_00 evet daha yeni gelmiş. Çok bi farkı yok ufak tefek şeyler. ekran yenileme hızı daha yüksekti hatırladığım . Kupon falan derken 6700 e aldım