EmelAlyadua Kızlar kızım 4 ayına giricek bugün aşı olduk ebemiz ev yoğurdu ayran armut elma karpuz suyu filan verebileceğimi söyledi veren var mı aranızda yoksa erken mi daha kararsız kaldım açıkcası 🤔
MelikeeA EmelAlyadua bence erken ben sadece tadını alsın diye parlağımla yalatıyorum sende böyle yapabilirsin canım
Kavunicibalik EmelAlyadua 180 günün tamamlanmasını beklerseniz bebeğinizin sindirim sistemi de gelişmiş olur. Sağlığı açısından daha faydalı davranmış olursunuz. Ayrıca yoğurt ve karpuz hiç de göründükleri gibi masum değiller.
duruliyasmom EmelAlyadua biz de 4. ay aşısı olduk. Doktorumuz kesinlikle annesütü dışında birşey verme dedi. Nasıl bi ebeyse o ...
EmelAlyadua MuhammedAmine yarın aylık kontrolüm var sorucam buraya da sormak istedim başlayan var mı diye 😊
EmelAlyadua Kavunicibalik Ev yoğurdunun ne gibi zararları olabilir kendim mayalıyorum günlük sütten canım
MuhammedAmine EmelAlyadua bizim doktorumuz 5. Ayda tadımlık ile başlattı 6.5 aylık henüz öğüne geçebildik bebeğin gelişimine göre doktor la bu konuyu konuşursunuz benim oğlumun kilo alımı 2 ay durmuştu bu sebeple 5. Ayda başlattı 4. Aydada kilo almamıştı ama doktorumuz henüz çok küçük diyerek tadımlık dahi başlatmadı
Mkuru4555 Benim oğlumda 4aylik başladım bende ek gıdaya yoğurt verdim bir sefer çok sevdi bence sizde başlayın artık çünkü biraz biraz tat almaları gerek❤️
EmelAlyadua Mkuru4555 aslında bende bi yandan başlamak istiyorum bi yandan da çok kararsızım açıkçası
Kavunicibalik EmelAlyadua süt ürünü sonuçta. Gazdan dolayı rahatsız eder. Mevsimine uygun sebze, meyve, yoğurt, kefir, yumurta sarısı, peynir.. sıralamasıyla devam edebilirsiniz. Bir de blw yöntemini araştırın derim.
Sibosunnannesi EmelAlyadua bence bekleyin çok erken daha insan sabırsızlanıyor bizde her yediğimizden vermek istiyoruz eşimde bir kaç kere hatta karpuz ve kirazın suyundan verdi ama çok kızdım henüz sindirim sistemleri hazır değil,zaten az kalmış biraz daha sabır ☺️