Annesinin_kuzusu00 Annesinin_kuzusu00 Ben bu koltugun koyu gri rengini sectim 2 tane aldim.Sizce nasil?
minikyavrumm Annesinin_kuzusu00 çok rahat bi koltuk görünüyor ama benim tarzım değil ayakları yüksek olsa daha iyi olur süpürge altına girmesi acısından güle güle kullanin
Tatlican Annesinin_kuzusu00 Butarz koltuklar cok rahat ama görsel olarak begendigim model degil.rahatına düşkun olanlar icin harika
Ceyli Annesinin_kuzusu00 hayırlı olsun gayet güzel, iyi günlerde kullanın fiyatı nedir bende lambayı düşünüyorum hangi mağaza ☺️
Annesinin_kuzusu00 minikyavrumm Aldigim magazaya sordum.Altinda yeri var kurulumu olunca tskilacak dedi.Tesekkur ederim
Annesinin_kuzusu00 Tatlican Ya aslinda benim gonlumdede farkli seyler vardi ama ben gorselden cok rahatligina baktim.
Tatlican Annesinin_kuzusu00 Esim böyle istemisti ben gorsele baktim 5yil oldu esim hala diyor hic rahat koltuk seçmedin diye🙈
Annesinin_kuzusu00 Ceyli tesekkur ederim en guzeleri sizin olsun insallah☺️Ben yurtdisinda yasoyorum.Burdan aldim.