Seda5431 Ya 3 gündür gündüz uyumuyor çok huysuz sürekli ağlıyor ne kucakta duruyor nede yatakta 2ay 3 günlüğüz niye böyle oluyor atak haftasında mı ki hesaplayabilir misiniz yada başka bir sebebi olabilir mi 🤦♀️🥺
ElZu24 Seda5431 benim kızım 2 ay 19 günlük gece banyo yaptırıp karnını doyurup uyutuyorum..akşam 9da uyur sabah 6ya kadar uyanmaz bi kere çok korkmuştum nefesini falan kontrol ediyordum😂😂ben sordum hani uyandırayımmı 3 saatte bir falan diye herkes bana dedi uyandlrma zaten acıkırsa kendisi uyanır...sabah 6da karnını doyurur tekrar uyur 9-9:30 gibi uyanır..sizde deneyin belki işinize yarar
Seda5431 Vcan normalde gündüz uykumuz vardı ne oluyor anlamıyorum onu yormaktan ben yoruldum bizim kızda tık yok 🥴
Vcan Seda5431 yarım saat uyudu yeniden ayakta hiç uyumamış gibi enerjik dur bakalım bugün de geçer inşallah
Farahzeynep Bebeklerin günü gününü tutmuyor, benim kızım akşam 10da uyur, 4.30da uyanır yer tekrar uyurdu. 2 gündür 2.30da,4.30da,6da uyanıyor 😅 nedeni yok 🥺
Farahzeynep Seda5431 bebekleri çözebilen varsa tebrik atcam 😂 tam artık kusmuyor diyorum kusuyo, uyku düzeni oluşturdum diyorum 35 kere uyanıyo, çok güzel yiyo diyorum biberonla savaşmaya başlıyor 😂
Seda5431 Farahzeynep ahhaaaa aynı benimkini anlattı 🤣🤣🤣 bende de var uyku düzeni yaptık 3 gün sonra pert olduk 🥺
Farahzeynep Seda5431 1 saattir uykusu akıyor mesela, direniyor uyumamak için. Eşim de bebek uyumak istemiyor niye uyutuyosun diyo😂
Seda5431 Farahzeynep onlara kalırsa zaten ohoooo 🤣🤣 benim eşimde hasta bu çocuk hasta ondan böyle dikkat et demedim mi ben sana kaç defa deyip başımın etini yiyor 🤦♀️🥴🤔
Farahzeynep Seda5431 klasik eşler 😂 zorla uyuyo dediği bebek 10.30dan 5e kadar uyudu 😂 dedim hani zorla uyumuştu, zorla uyudu tabii diyor 🙄 hala kabul etmiyor
Seda5431 Farahzeynep 🤣🤣🤣 ver işten geldimi canımm ben öyle yapıyorum yatıyorum uyuyorum eşim bakıyor karnını doyurmak için beni uyandırıyor alışsınlar 😉
Seda5431 ElZu24 artık suya o kadar alıştı ki canım başka öyle çok güzel uyuyordu ama artık suda fayda etmiyor günlük yıkanıyoruz 🥴😁