Gulzeynep Kızlar nolur yardım edin bebeğim 5ay 18 günlük nasıl emzirecem ya saat 7 den beri emmiyo uyumuyoda açlıktan göğsümü veriyorum geri atıyo kendini ağlıyor noldur siz napıyorsunız bu durumlarda
Seref Gulzeynep ısrarla bebeği sakın zorlama. Sakinleştiğinde memeni teklif et. Reddederse zorlama. Sonunda kabul edecektir. Tutma pozisyonunu da iyi ayarlaman da gerekebilir. Rahat olmadığı için de ememiyor olabilir. Allah bağışlasın:)
Esra_inciii Gulzeynep kaşıklı biberonla verenler var bi iki gün sonra alıyorlar memeyi yada bi kaseye sağ çay kaşığıyla ufak ufak versen tadını alınca memeyi kavrar belki
Alerjikkoala Gulzeynep Evin içinde dolanarak emzirdiğim çok oldu. Bazen hafif pışpış yaparak gezdirirdim. Anne için yorucu ama emmemesi çok daha yıpratıcı :/ Bir de hiç emmediği zaman arabada emzirirdim araba giderken emip uyurdu bayılırdı desek daha doğru tabi. Allah yardımcınız olsun
Asena- Gulzeynep bi şekilde uyku moduna sok uykuluyken emer ayağı kalkıp hafif sallayarak emzirmeye çalış memeni de biraz sağıp boşalt inşallah tutar çok zor bi durum fazlasıyla yaşıyorum 2 aydır
Gulzeynep Seref sakinleşiyo veriyorum geri ağlıyo bide benim meme ucum küçük göğslerim taş gibi oldu çok dolunca iyice küçülüyor meme ucum