Senaelif1 Bebeğim 3 aylık akşam 6 da başlıyor yatana kadar huzursuz tazyikli süt olayımız var ama gündü sorunumuz yok uyku saati geçiyor uyutuyorum geri uyanıyor hep böyle gidiyor döngü en son pes ettiğinde uyuyor erken uyumaya nasıl alıştırabilirim
k7b Senaelif1 7 ila dokuz arasında gece uykusuna yatması lazım. Günde dört veya 3 uyku yapması lazım uyku aralıkları 1 saat 45 dk yada 2 saat oluyo onlara dikkat et beş buçuktan önce gündüz uykularını bitir 7 8 gibi gece uykusuna yatır uykudan da daralır o yüzden
Senaelif1 k7b memeyide almıyor huzursuzluktan yatana kadar en son duş aldırıyoruz dama edince uyuyor o da saat 10 da
k7b Senaelif1 bazı bebekler gece uykusundan önce almiyo eğer 10 da uyuyosa 9 a çek bol bol oku 11 tane kureyş süresi oku nazar ayetleri oku bazı bebekler zamanında yatirilmadigi için de çok azıyo benimki öyle mesela saatinde hemen uykuda olcak
Senaelif1 k7b bazen uyuyor bazen uyumuyor ya da ben geciktiriyorum bilmiyorum ilk bebeğim yeni anlamaya çalışıyorum onu bu sefer karşılıklı strese giriyoruz deneyeceğim yarın
k7b Senaelif1 gündüz uykularını takip et dakika tut kaç dakika uyanık kalio kaç dakika uyuyo bana yazarsan yardımcı olabilirim inşallah
Senaelif1 k7b yani öyle oluyor ki gündüz bazen hiç uyumuyor yatağa koymamla uyanıyor ama yanında yatınca ( o da bazen çok zor ) ya da emerek uyuyor ama uyuduktan sonra yatağa koyunca uyanıyor
k7b Senaelif1 gece uyuyabilmesi için gündüz uykularını Da uyuması lazım gündüz uyuyamazsa gece uykularında yorgun olur ve sık uyanir