Banuuca Merhabalar.4 ay 5 günlük oğlum var.3 gündür uyurken ağlarak çığlık atarak son ses uyanıyor.yaşayan anne var mı
Baakpnr- Banuuca bebeklerimi hem ay hem gün aynı 😍 kızımda da oluyor bazen ben de korkuyorm büyüme atağı belki kemikleri acıyordur 😍
Banuuca Damlasu23 ya gerçekten mi bizim de 15 gün öncesinde oluyorda arada.ama bu 3 gündür sıklıkla oluyor.gece 2 3 gibi son ses ağlayarak uyanıyor korkuyoruz haliyle.
Banuuca mavibahar1 ah o kadat tedirgin oluyorum ki.banyo yapmak istemiyor.banyoda ağlama krizleri.banyodab çıkarıyoruz kıp kırmızı oluyor ağlamaktan
Damlasu23 Banuuca evet maalesef bende korktum ilk ağladığında birde çok huysuz oldu hep bağırıyor napsam menun değil 4 ay sendromu başladı demek
mavibahar1 Banuuca sakin olmaya çalışın. İlk uyku gerilemesi bebek için zor olabiliyor. Genelde anneler bu ayda deliriyor 🤭 12. 18. 24. Aylarda da uyku gerilemesi var. Ataklarda farklı haftalarda.
Banuuca Baakpnr- yaa gerçekten mii 😍 doktoru calpol verebileceğimi söyledi ağlama krizlerinde demek ki ağrısı olabileceğinden o kadar tuhaf huylara girdiki önceden banyoda ağlamazken şimdi krizlere giriyor nasık giydireceğimi şaşırıyorum