Onurbunur 40 çıkarmak şart mı? yapılmazsa nolur hava çok kötü yağmur çok yağıyor ondan yapmadım bugün 40 oldu
Claptonee Onurbunur çok gereksiz bence. Ben yapmamıştım. Biz şaman değiliz onların inancı bu. Beben uyurken oku bı Yasin başında. Bu tarz şeyler çok manasız bence. Hurafelere inanmayın boşuna mı var Kur’an ımız. Benim fikrim tabi 🥰
Dmla75 Onurbunur bende öyle düşünüyordum hocaya danıştım kırk çıkarma diye bişey yok dedi bu Anadolu’da çok eski bir gelenek mis böyle soyleryerkede gunha giriyorsunuz dedi 40bitimi al gusul abdestini bu kadar
MerveDuruAmine Şuan 40′ı dolmadan bebeği dışarı çıkaran çok ondan bir problem olmaz sen banyonu bebiş banyosunu yapsın başka zaman çıkarsınız canım
Onurbunur Dmla75 az önce babaannem eski usül taş topla çiçek topla altın at iğne at ikinizin yıkanacağı suya falan dedi de bebekde bugün biraz huysuz ona yordum yıkamadım diye mi acaba dedim
tineanigra Onurbunur 40 çıkarmak diye bir şey yok adet haline gelmiş bir şey o. Kanamanız bittiyse siz gusül abdesti alırsınız o kadar bebeği ilgilendiren bir durum yok