Dmla75 Bebekleriniz anneye mi benziyor yoksa babayami benmkisi babaya çekmiş 2aylik kızım sizlerin 😍😍
asiltonunmommysi Dmla75 ilk doğdu 3 aya kadar falan babasının kopyasıydı sonra biraz bana benzer gibi oldu ama çoğu kişi dayısına benzetiyor 😂
winnie-the-pooh Dmla75 bana benziyor 4 aylık bebeklik halimin kopyası ☺️ Ama ben nedense emzik takınca babasına benzetiyorum 😂
Dmla75 Gören diyor aynı babası dedim eşim dogursa bu kadar benzemez benden hiç mi bişey almadın yavrum yaaa😀😀
Dmla75 MerveDuruAmine siması kafa şekli dudakları anlı hepsi babası nasıl değişecek hiç bilmiyorum 😀😀
MerveDuruAmine Küçük kızımı babasına benzetiyor babaannesi lakin sana da benzemeye başlamış dedi yani kayınvalidem bile emin olamadı büyüdükçe değişiyorlar canım 😊 lakin büyük kızımı herkes bana benzetir ben benzetemem mesela Dmla75
Selma-aygun37 Dmla75 kızım babasının tıpkısının aynısı ama etrafımda ne kadar kız bebiş varsa hep babalarına benziyor sadece bir arkadaşımın kızı hariç o anasına benziyor yani 10 bebekten 1 i 😂
Asenam16 Dmla75 benim kızım aynı ben, babası kimlik göstermeden ispatlayamaz babası olduğunu diyo herkes 😂😂