Secilinaburki Oğlum 6aylik biberona alıştırmak istiyorum bazı sağlık sorunlarim yüzünden. Ama ne yaptıysam olmuyo. Biberonu ısırıyor. Nasıl alistirabilirim? Avent ve bir çokok marka kullandık. Hepsini aldım ama yok almiyo biberon.
Mrs-Turkk Secilinaburki 5 aylığızzz bizdede var o problem bir cok biberon denedim yok yook yookk.. napıcağımı şaşırdıımm haziranda işe başlıycam bakalım nasıl olucak🤔😞
Lynn Secilinaburki Bebeklerin yüzde 95′inin kabul ettiği chicco natural feeling biberonu dene. Ben kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum
Secilinaburki Mrs-Turkk ben gogusum de kitle olduğundan ameliyat olma ihtimalim olduğu için mecburen vermek zorundayım ama olmuyo herşeyi denedim yok yok yok. Var mı yolunu bilen ???
Secilinaburki Su biberon emzik alan bebekler nasıl aliyo bilmiyorum. Benim çocukta mi var sorun ya beceremiyo 🤷🤷
Lynn Secilinaburki İlk gün ağzına emzik verdim, sezeryan olduğumdan sütüm de gelmedi 3 gün mecbur bi de biberon verdim. Öyle öyle alılıyorlar. Sonradan olcak bişi değil
Secilinaburki Lynn ilk 1hafta emzik emdi ama bıraktı . Biberon da aliyodu doktor mama verme kolik bebek zaten gaz yapiyo dedi sadece emzirmeye başlayınca biberon da almamaya başladı
Secilinaburki cahillesohbetikestim denedim maalesef. Sadece ısırıyor. Bide ağzından çıkarıp sikip duruyo ucunu biberonun😂