ZeynepAlan Kizlar bebegim 1 ay 23 gunluk besiginde uyumuo napmama lazim alismasi icin esim askerde oldugu icin kolayca yanimda uyuyo besige koyunca uyanio nasil alistiricam
iremyaman ZeynepAlan beşiğe tişörtünüzü veya bi teninize temas eden bi kıyafetinizi koyun kokunuzu alsın ben öyle alıştırdım
Sda16 ZeynepAlan daha çok küçük alışır zamanla yatağına. Gündüz uykularında yatağina yatırın bende kızımı sabaha karşı yanıma alırdım. Kızım 1 aylıkken koynunda uyuyordu 😍
canslara ZeynepAlan önce belden aşağısını koyup pişpişleme ve eee diyorum snra kafa kısmını sonra kafasını okşayıp dua ediyorum yavaşça çekiliyorum belki işe yarar☺️
ZeynepAlan iremyaman deniyim bakalim insallah alsiir 4 ayimiz kaldi 😅 yatakta kcuuk zaten 3umuz sigmayiz
ZeynepAlan Mariposa yatmasi sorun degil ben cok sevioum ama esim gekince yatak ayirmka istemiorum bebisimiz besiginde uyusun bizde yatagimizda istiorum yoksa suan cok guzel benim icin onla uykuya dalmak
ZeynepAlan Mariposa yaa neguzle bizim yatakta kucuk sigsak yatariz bebeis ezilir valla korkarim normal yatak gibi kocaman degil
Dilaylaa Yanına siizin kokusunu alabileceği bir eşyanızı koyabilirsiniz. Pışpış yapabilirsiniz emzik kullanabilirsiniz.
Sda16 ZeynepAlan yatağinda uyuyor. 6.ayina kadar sabaha karşı yanıma alıyordum daha uzun uyuyor diye. 1 kere yataktan düştü ozamandan beri almıyorum
ZeynepAlan Sda16 yaa kiyamamn gecmis olsun bende onlem aliorum ama nekadr korur bilmiom suan donemio zarende