Gizemzkan
[bilinmeyen] peki bu atak haftasının belirtileri neler canım bu haftanın
Esinkrglle
[bilinmeyen] benim kızım da 3 ay 13 günlük 3 buçuk diyebilirim artık 😄 atak haftamız sıkıntılıydı baya beslenme uyku tüm düzenimiz bozuldu tam yeni rayına oturmuştuki bugün de 4.ay atağına giriş yaptık Allah yardımcımız olsun🤦🏻♀️ Benim kızım da artık bilinçli bi şekilde nesnelere uzanıp tutuyo eline verince ağzına götürmeye çalışıyo bazen başarıyo bazen yere düşürüyo 😄 oyun halısını çok seviyo nerdeyse yarım saat oynuyo üstünde. Ne kadar ters çevirsem de tv çok dikkatini çekiyo ters bi şekilde bakmaya çalışıyo kapatmaktan balka çare bulamıyorum 🤷🏻♀️ Hamileliğimden beri dinlettiğim şarkıları var onlara bayılıyo ağlıyosa bile susuyo açınca. Üstünün değiştirilmesinden nefret ediyo her seferinde ağlıyo 😅yan dönebiliyo kollarından tutunca kalkıyo dik tutunca kuvvetlice ayaklarının üstüne basıyo ve yüzüstü pozisyonda başını kaldırıyo. Çok hareketli bir saniye durmuyo elleri kolları bacakları bu yüzden de sanırım kilo alımı yavaşladı 😭
Retina
[bilinmeyen] şu an 4.ayındayız uzun bir atak haftası içindeyiz sürekli mızmız uyku düzeni biraz oynuyor çünkü uykuya direniyor sürekli kucak istiyor yerden kalkıyor sürekli oturma pozisyonu istiyor.ağlak bir modda.bugun aşısını yaptırdım uyanınca neler olacak bekliyorum;)
Denizmelisa
[bilinmeyen] benim kızım 3 ay 17 günlük eline bişey verim tutsun diyorum ama tutmuyor henüz😏