Ftmvrs13 Kızlar burda bi annemiz başvurmuştu allah razı olsun paylaşmıştı bende başvuru yapmıştım geçen ay şimdi baktım başvurunuz olumlu değerlendirildi diyor acaba yardımı ne zaman yatırırlar başvuran varsa sizinkiler ne zaman yattın
Ftmvrs13 1kz1ogln_ ya üzüldüm sizin adınıza bizde bu aralar çok zor durumdayız eğer gerçekten yatıysa kızımın sağlığına gidecek
Ftmvrs13 Ecrinnnnnnn e devletten çocuğu olanlar SED yazıp başvuru yapıyorsunuz çocuklara yardım ediliyormuş
1kz1ogln_ Ftmvrs13 inşallah yatmıştır canım geçen ay eşimin PTT ye gittim yatan bir para varmı diye benim üstüme yoktu bide eşinize bakalım dedi baktırdım 2 bin TL yardım parası yatmış pandemi için
Ecrinnnnnnn Ftmvrs13 Allah razı olsun canm bende başvuru yapim insAllah çıkar kızıma harcarim bayram için daha alışveriş yapmadim Ihtiyacimda var bakalim artk 🤗
FHKK Ftmvrs13 Sosyal ve Ekonomik Destek Ödeme Bilgileri Sorgulama Sayfasına bak canım çıkmış sanada hayırlı olsun 🌸
Eftelyaelin Ftmvrs13 ben Sed biriminde çalışıyorum gelip durumunuzu değerlendirdiler ise daha sonra olumlu olması halinde sizden hesap numarası istenir ayın sonunda yatırılır ödemeler bakanlıktan olduğu için net bir tarih veremem fakat hesap numarası istendiyse bir ay içinde ödeme yapılır