ssari1903 Linaa65 40 ı çıkınca düzelir merak etme canım istediği zaman uyusun. Benimkide öyleydi 40 ı çıkmadan düzeldi henüz gece gündüz kavramını bilmiyor :)
ssari1903 Linaa65 kesinlikle denemeyin daha çok küçük çok zararı var diyor doktorlar her duyduğumuzu yapmayalım burdan lütfen 🙏🏻
purpleblue Linaa65 3 saatte bir besliyorum. Emzirmeden daha çok mamayla besliyorum. Siz kaç saatte bi besliyosunuz?
Pamuguum purpleblue sizede sorayım uyanık kalıp sürekli memede olduğunda gogusleriniz yumusyor sutunuz azalıyor mu
Pamuguum [silindi] bizde 21 gunluguz birsey soracağım uyumadığında memede mi kalıyor memede kaldıkça gogusleriniz yumusuyor mu hep
Linaa65 Pamuguum evet memede uyuyor uyuyamadııgında emerse yumuşuyor yoksa sert oluyor bende sağıyorum mecbur 3 saate bır de emzırıyorum
[silindi] Pamuguum bnm 2.bebegim bunda ilk hafta çıkmadan zaten göğüslerim yumuşadı ama doyuyor bebegim emince aranmıyor ağlamıyor saat başı meme istiyor yok gece gazı varsa masaj yapıyorum aciktiysa emiyo etrafı izliyo ses cikariyo ikiniyo gibi uyumuyo yani
Pamuguum Elifada1604 merhaba size de sorayım uyanık kaldığında hep memede mi oluyor gogusleriniz yumuşacık oluyor mu o kaldikca
[silindi] Linaa65 uğraşıp çıkarıyorum gazını mutlaka çıkmadığı da 5 dk yatırıyorum tekrar kucağıma alıp çıkarıyorum
[silindi] Pamuguum ikinci de daha çabuk terbiye oluyor diye duydum ilk haftada. Beri yumuşak benim, gece bazen hafif sertlesiyo yoksa hep yumusak
Linaa65 Pamuguum evet sağıyorum bıde bı bıtkısel ılac verdı doktor ondan glb kapsül şeklinde (laktamax)adında deneyın bi
[silindi] Pamuguum canm olr mu diğer çocuklarında nasıldı sütüm az diye beyne sinyal gönderme çisli bez sayisi nasıl , birde sert olcak diye kural yokki ben yumusak göğüs de yağlı süt var diye biliyorum