Burcucrt Merhaba anneler erkek bebeğine külot Bez kullanan var mı? Bebeğim 10aylik ve çok hareketli cırtlı bez kullanıyoruz altını değiştirene kadar 50lere dönüyor acaba kullanabilir miyim diye merak ediyorum :)
Yoruldum Burcucrt 8 aylık 5. Aydan itibaren külot bez kullanıyorum çok rahat . Dediğiniz gibi popo yerinde durmuyor cırtlıyı takmak bir seremoni haline geliyor 🥲
MerveAlaca67 Burcucrt ben de kullandım ama hiç memnun kalmadım sleppy külot bezden çok sızdırdı sürekli üst değişmek zorunda kaldım
Gzmcyln Burcucrt en fazla 2 ay cırtlı bez kullandım galiba 😁 büyük kolaylık kesinlikle tavsiye ediyorum oğlum aşırı hareketli asla durmuyo sizi çok iyi anlıyorum
UmeyrBeram Bende 7 aylıkken başladım çok hareketli sırtına çıkıyordu ne zıbın kalıyor ne birşey kullandığım günden beri çok rahatım ama fiyatı biraz dgerlerine göre fark var 20 30 lira kadar galiba sallıyorum tam bilmiyorum ama çok iyi çıkmıyor tasmiyor
Burcucrt MerveAlaca67 zaten sleppy cırtlı bezde kötü bizde hep sızdırdı kakası baby turco kullanıyoruz bir tek o sızdırmadı
Casmins Burcucrt 5. Aydan beri baby turco külot bez kullanıyorum. Pişik vs yapmadi. Çok çok hareketli olmasına rağmen çiş sızdırmıyor hiç. Kaka çok naadir durumuna bağlı kacabiliyor😅 ama kalıpları bir tık küçük. Ona göre almanızda fayda var tercih ederseniz bu markayı