Elaeda5 Merhaba bebek banyoda sabun ile vücudunı lifleyerek yıkamak doğru mu veya ne zaman başlanmalı sizce
Alpylmz Elaeda5 bende bugün yazsam mınyazmasam mı diye düşünüyordum eşim zeytinyagı olan durunun sabununu almış acaba diyorum bebegimin vücudunu sadece bunla yıkasam olur muyki diye 1 ay 15 günlügüz zeytin yağı iyi derler ya hep sabun olarakta iyi mi
Eymenege21 Elaeda5 ben dopduğundan beri sabunla lifliyorum hiç bir sıkıntı da yok banyodan sonra da ara ara vucüt kremi sürüyorum ama ilk 4 ay sürekli banyo sonrası bebe yağı sürdüm
Ebrar444 Elaeda5 bebek sabunlar var dalin ve baya çeşit var başka marka bence onu alın bebeğinizi tahriş edilebilir
Okuroya Ben vücuduna Sebamed sabunun bebek için olanı var kullanıyorum. Daha öncesinde de Nivea baby sabun kullanmıştım
Elaeda5 Eymenege21 ilk 4 ay yağ sürdün hep banyo sonrası ve küçük yumuşak lif vardı ayı şeklinde hep onu kullandım ama artık sanki kiri çıkarmıyor gibi geldi ve el örnesi lif kullandım ilk Kez çok bastırmadan ama vücuda hangi sabun alsam bilenedim başına Mustela devam
Elaeda5 Ebrar444 mustelanın ürününü kullanım bugüne dek baş ve vücuduna . Ama artık sanki tam temizlemiyor gibi geliyor vücudu için ayrıbir sabun almak lazım o zaman . Bal için muateladan çok memnunum