Defnemomy Kızıma dolaptan Adidas ayakkabı aldım orjinal diye, bugün geldi. Orjinalliğini nasıl sorgulatabilirim?
YeniAnneIstanbul Defnemomy bilmiyorum oyle birsey varmi ama sanki her spor ayakkabinin icinde bedenin yazdigi etiketin ustunde qr kodu var belki onu okutabilirsin?
Atatemel Defnemomy ayakkabının içinde bir kodu olur o kodu girip Google ayakkabının aynısı çıkıyorsa orijinal demektir.ben dolaptan çok ürün aldım ama hiç ayakkabı almadım markalı çünkü birebir çakması çok oluyor ayırt edemiyorsun onun dışında alıyorum genelde
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Defnemomy Telefonunuzda tarayıcı yok mu? Ordan okutabilirsiniz direk QR kod okutmak için
YeniAnneIstanbul Defnemomy onu telefonun kamerasiyla okutuyorsun sanirim bende hic kullanmam qr kodlarini 🙈 ama sanki bir kere o sekilde okutunca ekrana link cikmisti (kendimi suan teknolojiye uzak ve yasli hissetim😅) ha birde urun kodu kesin yaziyor onunla Googleda arama yaparsansa modeli vs.cikmali sanirim
Defnemomy AyPerisiVeGokPrensininAnnesi google üzeri QR kod okutunca orjinalliğine dair bilgi çıkıyor mu?
Defnemomy YeniAnneIstanbul Ay ben de hiç anlamam ya az uğraştım bir sonuca varamadım, bilgisi olanlar vardır belki diye yazdım 😀
Defnemomy Atatemel Ya satıcı güvenilir satıcıydı, yorumları da epey iyiydi, yoksa ben de almıyorum her satıcıdan bu tarz ürünler