Asiienur Dilaraa98 sadece su gibi ise bi doktorunuza danışın ama süt kesigi gibi kusuyor ise fazlalığı kusuyordur
Alinabebek Dilaraa98 reflüsü var sanırım doktoruna götürmelisin bizim de öyleydi ilaç kullanıyoruz birkaç aydır
Dilaraa98 Alinabebek banada ilaç vermişti 1 hafta kullan bırak dedi kullandım hiç fayda etmedi. Hangi ilaç ?
Dilaraa98 Lina06 normal kusmasına alıstım artık doktor zamanla geçecek dedi de. Arada bi işte bildiğimiz su kusuyo şeffaf o aklıma takıldı benim
Lina06 Dilaraa98 benim de öyle vallahi bak doktora sordum reflüden korkma normal dedi hatta yediklerin artık yarıyor ondan da olabilir dedi
Alinabebek Dilaraa98 normal kusmada problem yok fazlasını çıkarıyor ama su kusması ve diğer kısmalarını fışkırtarak yapıyorsa problem var
Alinabebek Lina06 kendi midenin reflüsü olduğunu düşünsene ne kadar zor mide suyu ağzına geliyor acımsı ve midede yanma. Bebekler daha çok huzursuz oluyor
Dilaraa98 Alinabebek bugun doktora götürdüm canım aptamil AR mamasını kullan dedi banada bide aynı senın kullandıgın gaviscondan yazdı. Aptamilin içine yarısını dök tozun öyle kullan dedi. Bakalım 1 ay sonrada kontrole gelin dedi
Alinabebek Dilaraa98 biz mama değiştirmemiştik sana tavsiyem 1 ölçek ya da 2 ölçeklik mama yapıp ilacı verirsen daha etkili oluyor
Dilaraa98 Alinabebek bu mama reflü maması lifli olduğu için kusmasını engeller dedi. Aynen 1 ölçeklik mama hazırlayıp içine kat tozu dedi yani 30 cc hazırla o mamadan dedi. Peki sen tozu mamaya tüm mü döküyosun yoksa yarım yarımmı kullanıyosun ?