Nur2021 Mrb anneler A101den kek kalıbı almıştım dün, bugün de deneme amaçlı kek yapmıştım. Keki soğuttuktan sonra kalıbından çıkarmaya çalıştım ama olmadı,biraz bozuldu kekim. İyice tereyağıyla yağlamıştım bide :( Sizler nasıl yapıyosunuz?…
susiron Nur2021 banada şöyle uygun yapışmayan kaliteli bı kek kalıbı önerin be bayanlar .Hadi bı el atın banada 😁
JackDaniels Nur2021 Canım dandik kalıplarda malesef o sorun yaşanıyor. Ben 2 senedir döküm kek kalıbı kullanıyorum asla yapıştırmıyor ve eşit pişiriyor. İster soğukken çevir ister sıcakken şak diye çıkıyor içinden
baloglum_e Nur2021 tereyağı sürdükten sonra biraz un serpip her yerine yayın sonra fazla unu dökün o şekilde hiç yapismiyor
Elmer Sıvı yağ ile yağlarım ve sıcakken ters çeviririm hafif soğuyunca da kalıbı alırım üstünden çok şükür daha bozulup çıkmadığını görmedim, ama katı yağ sürenlerin biraz da un serptiğine şahit oldum öyle yapışmıyormuş
Cennet24 susiron ben nehirinkini kaç yıl önce bimden aldım margarinle yağlarım sıcak soğuk çevirince direk çıkar hep
winnie-the-pooh susiron Karaca’da döküm kalıplar var çok güzel hiç kirlenmemiş gibi oluyor keki çıkarınca kap 😂
JackDaniels Nur2021 Markasını yazmamışsınız nerden bileyim😂 a101’de falan genelde dandik markalar olıyor
rosesbabys Nur2021 taç markası döküm kaliplarini kullaniyorum hic yaglamadan direk cikar cok memnunum
biimiyomyardimet Nur2021 döküm kalıpsa fırından çıkarınca hemen çeviriyorum düşüyor. Granit yada teflonsa ıslak bezin üzerinde bekletip sonra çeviriyorum