Mervecim87 Kızlar 2 aylik bebegim var dogumdan sonra 6 kilo aldim veremiyirum. Solgar b12 li Arpalı vltamin iciyirum gunde iki kez promalt iciyorum bunların sisiriyo acaba.
Linaninannesiii Mervecim87 daha 2 ay olmuş bence dert etmeyin kilo veremesenizde almamaya dikkat edin. Karbonhidratı azaltın çatır çatır gidiyor ödemler. Makarna pilav hamur işi asla yemeyin
Linaninannesiii Mervecim87 bunları yiyerek kilo vermek ışınlanmak kadar imkansız. Şekerli şeyler yemeyin kola vs içmeyin. Kilo vermek istiyorsanız mutsuz mutsuz yemek yemek lazım 😪😪😪
Mervecim87 Linaninannesiii aslinda cok yemiyorum ekmek makarna protein agirlikli yiyorum 2,5 litre su iciyirum ama anlamadim kilo almaya devam bide üstüne solgarin vitamini birde ebebekteki malttan iciyorum acaba bunların sisiriyo anlamadim
Linaninannesiii Mervecim87 o ne oluyor vitamin. Yani içeceğim içeriğinde ne var bilmiyorum ama büyük ihtimal şeker var tabiki kalorili. 1500 kalori alması gereken birisi böyle şeyler alıp 2000-2500 kalori alınca direk kilo yapıyor tecrübeyle sabit
Linaninannesiii Mervecim87 az yemek değilmiş mesela ne yediğim kaç kalori aldoğınmış😪 diyetisyene gittiğimde ve çok fazla yazı okuduğumda herkes bunu diyor