papatyAa1310 Kızım sabah 7 de ayakta ben istiyorum ki sabah 8 9 gibi uyansın 10 da gece uykusuna geçiyor ne yapsam 8 de 9 da uyanır acaba
fatma_erva papatyAa1310 Gün içerisinde kaç uyku yapıyor benim bebeğim de 10 aylık ti düzenimiz yok hiç bende nasıl düzen olusturcam onu düşünüyorum. Mesela akşam uyuttuğum zaman yarim saat sonra uyanıyor bi daha zor uyuyor sizin var mı bi duzenizi
Secil34346 papatyAa1310 benim oğlumda 10 buçuk aylık akşam 9 da yatırıyorum sabah 7 de kalkıyor benim de
Sevimliayicik papatyAa1310 Oğlum doğduğundan beri 6 da uyanır hatta bazen beş buçuk da🤦♀️ ne yaptıysam değişmedi geç yatırdım olmadı gündüz az uyuytum bu sefer de erkenden uyudu
papatyAa1310 fatma_erva gündüz iki uyku yapıyor canım uykusunda sıkıntı yok ara sıra uyanıyor orası ayrı ama sabah 7 de hiç halim olmuyor ya
Secil34346 papatyAa1310 benimde vallahi.siz akşam kaçta yatırıyorsunuz peki?gece çok sık uyanıyor mu benimki çok uyanıyor büyüdükleri için mi bilmiyorum
papatyAa1310 Secil34346 evet çok sık olmasada uyanıyor bazen hiç sakinleştiremiyorum önceden 9 da uyutuyordum şimdi 10 a çektim fakat sabah 7 de ayakta
papatyAa1310 Sevimliayicik yaaa Allan kolaylık versin size ben yeni yeni yaşıyorum bu durumu alışamadım pek