seriifee12 Ben tam 28 aylikken biraktirdim ama oncesinde 20 gun falan her bezini cikarmam da anlattim ve bir de klozet aldim onceden gorup alissin diye. Oglum kakasi gelince baska odaya gidip yapardi bana soylerdi bezli iken. Yani sinyalleri vermeye baslamisti.
Ilk iki gun elbette ki zorlanmalar oldu, ben ogluma hadi benim cisim geldi senin de geldiyse beraber yapalim mi diye teklif ettim once ben yapicam diye oyun oynadim oyle oyle tuvalete gitmeyi sevmeye basladi. Kakasini ise daha bezliyken gostermistim daha sonra gorup korkmasin diye ve kaka yapinca hadi simdi sifona sen bas kakayi anneanneye gonderelim dedim o da ona oyun gibi geldi. Kaka da hic sikinti yasamadik. Geceleri cok fazla cis yapiyordu oglun yani bezi hic kuru kalkmazdi, gece o oyuduktan sonra kulot uzerine bez taktim sabahlari cikardim yine o fark etmeden. Ilk iki sabah islak kalkti ve sonra kuru kalkmaya basladi. Ben geceleri hic tuvalete kaldirmadim oyle de alisti. Tavsiye uykuya gecmeden once sivi tuketimini kesmeniz. Umarum kolay gecer bu surec✨