Mucizepamugum fairytaleofthestars 4 aylikken 41.5 du 6 aylık 44 cmdi suan 7 bucuk aylik bilmiyorum aşıya gittikce ölçüldü bizim
fairytaleofthestars Nefeess bebeğimin baş çevr43,5 mdrak ettim diğer bebişleri ultrason çekildi normal ama işte anneyim ya ills tedirgin olacağım
fairytaleofthestars bebitom12 ultrason vs çektirmiştik. Genetik dendi hala koca kafalı bir oğluşum var 🥰 sağlığı yerinde olsun tüm bebişlerimizin genetik faktörler etkiliymiş
bebitom12 fairytaleofthestars sadece ultrason mu çektirdi iz baska bişey istediler mi buzde pazartesi gidicez doktora kontrole bizddde 44 cm dendi takip etcekmisiz
alisinannesi17 Neden ultrason istediki boyu kilosu kac bizim 44 cm 9 300 kilo 70 cm boy kilosu ve boyuna göre olması gereken bu dedi hatta doktor
fairytaleofthestars alisinannesi17 üzerinden geçti epey. Fakat baş ölçüsü biraz ilerideydi. Şimdi 2 yaşına gelmek üzere her şey yolunda çok şükür. İçimizi rahatlatmak için çektirelim demişti
bebitom12 alisinannesi17 aynen ya bizde eğitim araştırma hastanesine gittik yok emar filan daha önemli hale geldi deiler herseye bisey çıkarıyorlar