Asel1naz2 Bebeğim 6aylik doğduğundan beri hep katlıyor kulağını ya biraz kepçe gibi duruyor en hızlı nasıl düzelir
nazlimom_ Asel1naz2 kepçe kulak önleyici uyku bandı var hepsi buradada bakabilirsiniz belki işe yarar
Gul-42 Asel1naz2 emzırrıken hep koluma denk getırdım duzeldı gozle gorulmuyor bnımkının sol kulagında vardı
Aselimmm3434 Asel1naz2 aynı bizimkide öyle duzelm3di de katlanıyor sürekli b3n düzeltiyorum o kafasını çevirince tekrar katlanıyor
Tosbikkkk Asel1naz2 canım doktora sormuştum bu durumu kulak katlanarak kepçe olmaz genetik ten gelir kepçelik bunun için bandana takmana gerek yok dedi ilerde çok rahatsız olursa 6 yaşnda falan kepçe kulak ameliyat olur dedi
Asel1naz2 Gul-42 bende kucakta hep düzelttim ama yatarken kafasını cevirirken ikiye katlıyor kulağını
Tosbikkkk Asel1naz2 canım bende dedim bunu kulak burun boğaz doktoru zaten, bu konuya bakan doktor. ailede görmenegerek yok sülalede vardır diyor doktorlar yani illa ailede olması şart değilmiş
Tosbikkkk Asel1naz2 canım benm oğlanda öyleydi doktora dedmki doğduğundan yapışıktı dedim Doktor dediki sonradan açılıyor bazı kulaklar nornal diyo Katlanınca kepçe olmaz diyor