GoktugUras_mom Oğlumun bronşları tıkandı doktor maclor verdi ama ağızına koyar koymaz kusuyor ne varsa. Aradım şimdi şekerli suyla ver dedi. 3,5 aylık çocuğa nasıl şekerli su verecem. Azcık sütümle karıştırsam ne olur
Nursena0606 GoktugUras_mom o ilaç ne bilmiyorum ama doktorun saçmalamış. 3 aylık bebeğe calpol dışında ilaç verilmiyor ki su ve şekerle beraber verilsin. Bence siz o ilacı da vermeyin. Başka bir doktora gidin.
GoktugUras_mom Nursena0606 doğduğundan beri geniz akıntısı vardı zaten sürekli temizledim ama yeterli gelmedi en sonunda ciğerlerine indi Bu antibiyotiği verdi. Bir hafta kullan geçmezse yatış yapacaz dedi
Nursena0606 GoktugUras_mom dediğim gibi ilaç hakkında bilgim yok. Ama bence farklı bir doktora da götürün.
Haffuse Bence de baska bi doktora gotur… Anne sutuyle karistirlilabilir mi bi bilgim yok canim… Buyuuk gecmisler olsun…
GoktugUras_mom Haffuse getirdim zaten canım oda antibiyotik verdi sen kullanmazsan biz yatırıp kullanacaz dedi bu doktorumuza getirdik oda aynısını verdi