Ozlem-pr21 Beta HCG 0.100 olunca hamilelik oluyor mu acaba . İnternetten baktım kimi var yazmış kimi yok. Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi
KubraHira Ozlem-pr21 benim ilk verdigimde boleydi 15 gun sonra degerim yukselmisti cok sukur kizim suan 8 aylik kollarimda 🙏🤗
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ozlem-pr21 0.2 çıkmıştı benim de doktor megatif dedi ama reglime 4 gün vardı yaptırdığımda bugun reglimin bitmesinin 9.günü pembe akıntı geliyor 2gundur benden normalde ne kahve ne pembe akıntı gelmez.
Ozlem-pr21 KubraHira 19 Nisan’da verdim bu testi şuan adetim ama normal de 5 gün süren bu sefer 3 gün sürdü
Ozlem-pr21 MiracAlpinveUmutunAnnesi 19 Nisan’da verdim bu testi şuan adetim ama 5 gün süren bu sefer 3 gün sürdü
Egemenin_Annesi AntiSosyallKelebek Mola yok 😂 tayinciyiz o yüzden belli olana kadar yapmamaya karar verdik 😅
Egemenin_Annesi AntiSosyallKelebek insAllah cigerim simdi tasinma isi olursa hamile hamile veya kücük bebekle inanilmaz zor olurdu o yüzden erteledik bebe planini😂
Egemenin_Annesi AntiSosyallKelebek bu arada senin hamilelik nasil gidiyor kac haftalik oldun mide bulantim falan var mi
KubraHira Ozlem-pr21 ben hic adet gormemistim onun uzerine testi tekrarlamistim. Ama yinede icinizde suphe varsa tekrarlayin derim 🌸
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ozlem-pr21 Adetiniz bitsin tekrarlayın kan testini hakkınızda hayırlısı olsun
AntiSosyallKelebek Egemenin_Annesi Akşamları 2-3 posta kusuyorum bu biraz zorluyor malum Nefes de çok hareketli sağ Salim bitsin istiyorum şu hamilelik
Egemenin_Annesi AntiSosyallKelebek ay ciddi mi yaaa offf iyice korktum simdi benim hamileligimde berbat gecmisti ya peki nefeste de böylemiydin sen ve kac haftalik oldun
AntiSosyallKelebek Egemenin_Annesi 12 haftalık olacak yok nefes de bu kadar değildi. Önümüzde ki hafta cinsiyeti öğreneceğiz