esleminannesi2 Prensannesiyimm ya ben sadece kinder sürpriz yumurta sanıyordum kinder süt dilimi aldım daha dün kızıma tüm ürünlermiş
Prensannesiyimm esleminannesi2 Evet canım bizde bir tek süt dilimi kullanıyorduk ama uzun süre vermedim şükür sende dikkat et inşallah bir şey çıkmaz
Prensannesiyimm Deletedmom00881 Sadece Kinder süt dilimi kullanıyorduk onu da almam artık uzun süre yedirmemişdim zaten
baloglum_e esleminannesi2 olmaması önemli mi bütün Kinder markasi ürünleri toplatilmis o yazmıyor diye verecek misiniz
Prensannesiyimm esleminannesi2 İyi bari rabbim korusun evlatlarımızi inşallah bir şey olmaz niye dikkat edilmez anlamadım
Prensannesiyimm esleminannesi2 isim yazmıyor ama ve benzeri diyor o da var hepsi için geçerli dikkat etmek lazım
esleminannesi2 Prensannesiyimm Prensannesiyimm yaaa dışarıdan hiç bir şey yedirmemek lazım ama bazen alıyoruz işte hepsini çöpe attım saolun valla
Sevdamiray Artık çocuklarımıza hiç birşey yediremicez ya hiç bir ürüne güvenemiyorum artık herşey katkılı
Prensannesiyimm Sevdamiray Evet ne yazık ki oğluma sürekli vermem her anne gibi ama arada yer artık oda olmuycak