tlymls ARASIM-21 merhaba 😊 green clean emzik ve biberon temizleyicisi kullanıyorum. ekstra olarak suda kaynatıyorum 🤗
minnosum25 ARASIM-21 kaynams sıcak suya koyuyorm sıcaklığı geçene kadar suda kalyor sonra birdaha ykyorm öyle
barlassmoom ARASIM-21 asla ama asla bebek ürünlerini KAYNATMAYIN. önce onu belirtmek isterim:) biberon temizleyici ile temizleyebilirsiniz en güzeli o. zaten inanılmaz uzun süre kullanılıyor🙏🏻 ben uni baby biberon temizleyici tercih ettim çok memnunum :)
tlymls ARASIM-21 üzerinde nasıl ve ne miktarda kullanmanız gerektiği yazıyor ona göre yıkama yapabilirsiniz 🤗 ben dişliklerini ve bazı oyuncaklarını yıkarken de kullanıyorum. Bebek deterjanı gibi düşünün 😄
Mommyyigit barlassmoom neden kaynatılmamalı oysa emziklerin üzerinde suda kaynatılmasının yeterli olduğu yazıyor yanlış mı yapıyormuşuz ki endişelendim şimdi
barlassmoom Mommyyigit üzerinde yazıyor diye ben de sormuştum, ama kaynatmak pp lere zarar veriyor ve bi maddeyi etkileşime sokuyormuş sanırım bilenler açıklar muhakkak