Eymeninannesiiiiiiiiii Bebegim 35 günlük ve rahat nefes alamamaya basladi sizler bebeklerinizin burunlarini nasil temizliyosunuz serum fizyolojik sıksam burun aspiratoruyle temizlesem bir zarari olur mu
seheriko Eymeninannesiiiiiiiiii zararı olmaz yapabilirsiniz. Ben genelde lavanta yağı kullanıyorum . Yakasına azıcık sürüyorum rahat nefes almasını sağlıyor.
Efuli6161 Eymeninannesiiiiiiiiii serum fizyolojik nekadar ihtiyaç varsa okadar sıklıkta kullanılabilir her beslenmeden önce mutlaka açın burnunu rahat nefes alamazsa emme reddi yaşar..aspiratör kurutuyo çok kullanmayın derler ama malesef onsuz sümükler çıkmıyor..Dr.osman gönülal youtube videos bar burun açmak için onu izleyin derim serumu şırıngayla basınçlı verince daha çok açıyo sümükleri akıp gidiyor beceremem korkarım derseniz minik serumlara devam
Fatimaafr Eymeninannesiiiiiiiiii Osman gönülalın videosunu izleyin. Ben cesaret edip o şekilde temizledim ve baya temizlendi. Burnu tıkalı olan bebek ne uyuyabilir nede beslenebilir. Birde yastığına yada yakasına okaliptus yağı damlatıyorum