durununannesii01 Merhaba sevgili anneler, bebeğim 2 ay 26 günlük ve kabız oldu sabahtan berdir kendini sıkıyor ama büyük abdestini yapamıyor, ne yapamam lazım bilgisi olan yazabilir mi lütfen
EmirMom durununannesii01 anne sütü mü alıyor genelde anne sütü alan bebekler çok nadir kabiz olurlar ve kakası çok katı olur
Cnm12 durununannesii01 canım bende o şekilde devam ettim biraz daha dayan 3 4 aylıkken gaz sorunu tamamen çözülüyor çocuk doktorumuz mama verdiğim zaman her 30cc mamaya 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyebileceğimi söyledi. 90cc veriyorsan 3 çay kaşığı şeklinde ben ilk günlerde normal zeytinyağı ekledim daha sonra internetten bebek zeytinyağı aldım onu kullandım 1 şişe bitirdim baya iyi geliyor. Daha sonra mama markasından kabızlık olduğunu tain ettik ve değiştirdik aptamil prosyneo 1 kullanıyorum biraz pahalı ama hem probiyotik açısından en iyi mama. Şuan maşallah günde 3 4 kere kaka yapıyor kendini hiç kasmadan bazen anlayamıyorum bile kokusu olmasa. Kaka rengi sarı bazı mamalar yeşil yapar. Ve Anne sütü gibi cıvık kıvamlı
Yspnr durununannesii01 probiyotik iceren takviye edici gida damlari var onu kullan canim saglikciyim yogun bakimda hem gaz hem kabizlik olan bebeklere kullaniyorduk kendi bebegimede kullandim dogdugu zamanlar cok kabiz oluyordu bu damlayi kullaninca 7 aydir hic kabiz olmadi smdi ek gida gecen kabiz olmus bkledim yaparsa die baktim zorlanio hemen verdim bu damladan bugun normale döndü ben TWİPPY DAMLA kullaniyorum sizde eczacinizdan farkli bi marka alabilirsiniz
durununannesii01 Cnm12 teşekkür ederim dediğinizi uygulayıp denedim ama 3 aylık bebeğim bir yetişkin gibi öğürerek yediğini hepsini çıkarttı
Cnm12 durununannesii01 belki bebekten bebeğe fark ediyordur bilmiyorum.biz çocuk doktoru tavsiyesi ile bebeğimize verdik o zaman daha 1.5 aylik bile değildi çok uzun bir süre devam ettik bir sorun olmadı gaz ilacı yerine bazen kullanmaya devam ediyoruz. Eğer tavsiyeler çocuğunuza zarar veriyorsa doktora götürün en doğrusunu o söyler
durununannesii01 Yspnr netim yoktu şimdi okuyabilirim, Teşekkür ederim 🌼 bugün dediğiniz damlayı alacağım İnşallah 😊