Busra9290 15 aylık sureklı hareket halınde hıc durmuyo karıstırma sureklı yenı bısıler arayısında.OyunlardN cabuk sıkılıyo.Tum bebekler böylemı bızdekı asırı mo
Kadifemsii Busra9290 hepsi böyle değildir . Ama yalnız değilsin benim kızım 21 aylık ve hep böyle aşırı hareketli hiç durmayan bir çocuk sadece uykudayken hareketsiz diyeceğim ama uykusunda bile aşırı hareketli 😬😬
Nealakasivarrr Busra9290 benim oğlumda öyle. Uykusunda sakindi o da artık gitti. Geceleri kalkıp duruyor 😁
homosapiens Busra9290 evet kızımda öyle uyurken bile sureklı saga sola döner😁 uyanıkkende gezer evde az oyuncak oynar az ben oynatırım bi yerlerı karıstırır öyle öyle keşfedecekler
eceunverkanra Busra9290 18aylik oglum ayni dediginiz gibi hic oturmak istemez, oyuncaklarin cok yuzune bakmaz, yavas yavas oyun kurmaya, benimle oynamaya basladi ama o da cok kısa sureli
Busra9290 eceunverkanra gecenlerde arkadaslarımla bulustuk hepsının cocugu uslu bı benımkı delı dana gıbı dolanıyo herkes cay keyfi yaptı bı ben kosusturdum😂🙈cok zor hareketlı cocuk bıde etraf tuhaf bakıyo
eceunverkanra Busra9290 Ya ben de oyleyim😂😂 her goren amma hareketliymis masallah falan diyo kirmamaya da calisiyorlar anliyorum🙈 İki hareketli cocuk yan yana gelince nolur acaba cok merak ediyorum hic denk gelmedik🥲