Hasret123 Anneler bebegimin dün gece ve sabah kakasında kan parcaları gbi noktalar vardı acba nedeni ne olablır
Elele Hasret123 besin alerjisi olabilir karpuzdan da olabilir bilemedim ama kansa alerjidir doktora danışın mutlaka
mummy Hasret123 bizim de başımıza geldi 30 dk içinde hemen tahlile götürdük bir şey çıkmadı şükür ama ben de karpuz suyu içirmiştim şimdi sizin de yazınızı görünce acaba diye düşündüm
SerapSalih Hasret123 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama 1 yaşından küçük çocuklara karpuz ve suyu verilmez ki. Ayrıca kan varsa besin alerjisi olabilir bizim oğlanda da vardı alerji olduğu çıktı. İhmal etmeyin derim geçmiş olsun
Mineltoygar Hasret123 biz de gizli kan çıktı kala tahlilinde, bağırsak üşütmesi dedi doktorumız, flagyl kullanıyoruz, bence aksatmadan götürün doktorA, alerji dediler ilk ama değilmiş
srpl1515 Benim bebeğimde de oldu. Meğersem benden geçmiş. Ben o zamanlar yağlı yemekler, acı turşu, ABur cubur çok yemiştim. Hatta hastaneye bile gittik. Onlar da aynı şeyi söylemişlerdi. Yasakladılar. Siz de yediklerinize dikkat edin ☺️
SymKy Kızlar geçen haftada ben benzer seyler gördüm kakasinda kan gibi de değildi anlam veremedim eşim kan değil dedi bi daha yaparsa götürelim dedik bi daha normal yaptı sonrasında kabızlık başladı iki güne bir yapıyor 5 ay bitti hafiften biseyler tattiriyorum bugünde biraz karpuz yalattim umarım bisey yoktur şimdi içime bi kürt düştü..