Annesininalyasi Bebeğim 8 aylık rutin doktor kontrolünde tam kan sayımı istendi ancak plt düşük çıktı doktor tekrar gelin dedi bu konu hakkında fikri olan var mı acaba nette hoş şeyler bulamadım beynim bulandı resmen fikri olan dönüş yapabilir mi lütfen 🙏🏻
Balkupum2505 Annesininalyasi bir süre takip edilir ayni sorun bendede var internetten arastirma yapip kafanizi bulandirmayin herseyin en kötusu nette. Büyük ihtimal hematolojiye yönlendirecek orda arastirilacak kani
Annesininalyasi Balkupum2505 aynen sabah doktor yazmış sonuçları gelin görmem lazım diye şimdi izin aldık eşimle işten çocuğu alıp doktorumuza gidicez inşallah kötü bişey değildir allah bütün çocukları korusun inşallah
Ssssraa Kardeşimde vardı bu rahatsızlık ama onun ⅗ lere kadar düşüyordu tedavi oldu şuan şükür iyi. Ne sormak istiyorsanız sorabilirsiniz
Annesininalyasi Ssssraa kan alınırken çok zor alındı hatta laboratuvardaki bey aldığım kan yetersiz çalışabileceğim kadar çalışıcam dedi onun alakası var mıdır bilemedim
Mavi9 Ssssraa benim çocuğumda çıktı yarın hematoloji görsün dediler çok canım sıkkın 48 binlere düşmüş.tedavisi nasıl oluyor acaba
Annesininalyasi Kızlar hastaneden çıktı kan değerlerimiz 340 çıktı ilk kan alınırken çok zor oldu damla damla kan toplamıştı hemşire doktorumuz bunun sebep olduğunu söyledi
Ssssraa Mavi9 merhaba hastanede yatarak tedavi oldu. İlaç tedavisi fakat hastanede alıyordu ilacı bir de gözetim altında tutuluyordu haliyle. Ara ara yükseltip hastaneden çıkıp tekrar düşüo tekrar yatıyordu. En sonunda 3 tane ilacı var deneyeceğiz hangisi fayda gösterirse göstermeyedebilir demişlerdi. Şükür 2. İlaç iyi geldi. Bu arada Eyyüp peygamberin yıkandığı sudan getirtildi ve onunla da yıkandı. Sebep oldu diye düşünüyoruz. oglumunannesiyimm