Gececekbugunler Sevgili anneler, bebekleriniz yatar pozisyondan oturur pozisyona geçmeyi öğrenince uyku işini ne yaptınız? Çünkü bizimki kalkıp oturuyor ve uyutmak mümkün değil. Mesela şu an tam 1sa 15dk oldu ama hala uyumuyor 😔
iremceren Gececekbugunler bu durum pekişene kadar gece kLkıp oturck normal uykuyu açmadan pışpışla daldırmaya çabalamak lazm yürümeyi öğrenince de beşikten tutup kalkabilir kızım 2 yaşı geçti zıplamayı öğrendi geçen gece yatakta uyurken zıpladı 😂
Pol34 Gececekbugunler benim bebe de aynen böyle bir yere tutunmadan yatarken oturuyor. Şanslıysam uykusu açılmadan emziriyorum. Değilsem ben de oturuyorum 🤣
mamanveutdormir Gececekbugunler bikaç gündür oturmak için baya çabalıyor karışmıyorum. yorulduğunda kendi kendine düşüyor yana düştüğü yerde uyuyor 😂 bende alıp beşiğine koyuyorum veya düşmeyeceği bir yerdeyse üzerini örtüyorum ☺️
Gececekbugunler iremceren pış pışla daldırmaya çalışırken tutup yatırıyor musunuz yoksa bırakıyorsunuz oturuyor mu?
iremceren Gececekbugunler tepkisime bağlı bazen pışpış için dokunca bile bağırır bazen gel annecim yatalm diynce yatar hemen dalar dokundm tepki vernce üstelemem atıyorm pışpış derim kendi uzanmasını beklerm aksi durumda benm kızımın uykusu açılıyo çnkü inatlaşmadan çözmeye çalışırm
Gececekbugunler cicekbahcem ay ben soru olduğunu anlamamışım. Öyle bir yorgunluk 😀 beşikten tutunmuyor yok, direkt kendi dönüyor ve oturuyor
cicekbahcem Gececekbugunler 10.5 tam olarak 😔 emeklemede yok ,ama tutunup kalkma çabası var, sürünüyor geri geri , döne döne gidiyor,rutin kontrol yapan doktorumuz sıkıntı yok diyor ama ben takıyorum 😑
Gececekbugunler cicekbahcem bizim de aynı. Geri geri gidiyor. Emekleme çalışmalarına yeni başladı. İki kere kolunu ileri atıp oturuyor hemen 😀 merak etmeyin bir sorun yok. Bol bol yerde zaman geçirsin, zamanla öğrenecek. Bizimki de tutunup kalkmıyor mesela 🤷🏻♀️
Seden Bide bunun emekleme ve yürüme zamani var :)) oğlum emekleme pozisyonu alir sallanir dururdu zaten sonra uykusu açılır uyutmak saatler surerdi :) bebekler yeni öğrendikleri herseyi uykuda tekrarlarlar, zor bi surec gibi ama geciyor 🌸