Umutcagla Kızlarr Bebeğim gögsümden emip bıraktıktan 15 dk sonra tekrar acıkıyor ama gögsümde yarım saat 40 dk duruyor emiyor yani ama sağıp verince böyle birşey yapmjyor sizce neden olabilir
Eylbsr Umutcagla Benim bebeğim 15 dk maksimum kalıyor göğsümde hemen yine istiyor ama doyuyor belli emzirdikten sonra kusuyor bir miktar yine istiyor kısır döngüye girdik
sevim_kos Umutcagla biberondan emmesi daha kolay. Memeden emmesi için daha çok çekmesi gerekiyo. Biberona alıştıysa memeden emerken yoruluyodur ya da çene gücü uetmiyosa memeden gelmiyodur çok süt o yüzden doymuyodur belki
Umutcagla Eylbsr evet doyduğunu anlıyorum kafasını çekiyor istemiyor daha ama 10 15 dk sonra hiç emmemiş gibi acıkıyor
Umutcagla sariyekeskin takviye almıyorum zaten gögsümü tutmakta zorlanıyor deniyorum sürekli tuttugu zamanda emiyor ama hemen acıkıyor gögüs elektrikli pompayla sağıyorum
Eylbsr Umutcagla Anne sütü çok çabuk sindiriliyor o yüzden olabilir . Ben mama verdiğim zaman uzunca süre açlık için ağlamıyor mesela . Bu sıralar uykuya dalarken de baya huzursuzlaniyor . Sütüm de yeterli aslinda ama artık büyüdükçe yetmiyor mu bilmiyorum
Umutcagla Eylbsr ama canım sağıp da yine sütümü yiyor o zamanda hemen açıkması gerekmiyor mu anlamadım valla ☺