1kiz1erkekbebe Merhaba bursali anneler çocuklarınızı nasıl giydiriyorsunuz acaba ? 6 aylık oğlum var altına patikli Bi alt üstüne uzun kollu zibin giydirip üstüne de Bi takım kıyafet giydiriyorum acaba çok mu kalın? Kısa kollu zibin giydirip Bi takım kıyafet giydirsem ince mi olur ? Kafamda deli sorular sizler nasıl giydiriyorsunuz ?
Danlacann 1kiz1erkekbebe Kısa kollu zibin giydirip Bi takım kıyafet giydirsem ince mi olur ? Bence böyle yeterli gibi ama evinizin ısısına göre değişir tabi
Guneskiz48 1kiz1erkekbebe kolsuz zibin üzerine bir kat kıyafet giydiriyor dışarı çıkarken de ceket giydiriyorum montu filan kaldırdım artık evde asla çorap da giymiyorlar evimiz 21 derece
Asenam16 1kiz1erkekbebe ay havalar düzelmiyor ki ya, kaç gündür yağmur yağıyor, bende senin gibi giydiriyorum valla, çok souk, hasta olur diye tek kat giydirmeye korkuyorum. Hava tam ısınmadan da giydiremem sanırım 🤦🏻♀️
1kiz1erkekbebe Danlacann yani evimiz soğuk değil aslında dogalgazi kapatmadım daha ama karar veremiyorum
1kiz1erkekbebe Asenam16 arada vücudunda kırmızı noktalar cikiyo acaba kalın mi giydiriyorum o yüzden mi oluyor anlayamıyorum
Asenam16 1kiz1erkekbebe ev sıcaksa sizin ona göre giydir canım, bizim ev souk biraz, kombiyi kısmıştık, hatta kapattık geçenlerde hava yaz günü gibiydi, tekrar kış geldi ya, Geri açtık biraz kombiyi, Bi kurtulamadık kombi faturasından 😬