GBU Bebeğim 6 ay 6 günlük aktif emiyordu 2 gündür emdiremiyorum mememi ağzına alıyor 2 saniye sonra geri bırakıyor:(( emdirmeye çalışırken çığlık atmaya başlıyor. Benim gibi sorun yaşayıp memeye döndüren var mı ?
Findiks GBU aynısını ek gıdaya gecicnce bende yaşadım. Pes etmedim yürüyerek ,zıplayarak,yatarak emzirmeye calistim. Baya uğraştım şimdi mememe yapışık 😃 yani pes etme geçiyor
Ilknur-bass61 GBU benim oğlum iki aylıkken bıraktı biberonu memeyi gitmediğimiz hastane doktor kalmadı çok zor günler geçirdik değişik rahatsızlıklar çoktı. alerji gibi. şuan bir yaşında çok iştahlı bir bebek değil yine zorla yedirmeye çalışıyroım biberonu da iki gündür tekrardan emmeye başladı ama çizgi film izleyerek
Tweetyy GBU 4 ay atağında meme reddi yaşadım. Uykuya dalarken ve uykudan uyanırken emzirdim yanina uzanıp oyle çözdük
GBU Findiks zaten 2. Ayında meme reddi yaşamıştım 4. Ayında memeye geri dönmüştü :( çok uğraşmıştım yarın iş başı yapıcam nasıl olacak bilmiyorum. Sütüm azalmaz insallah
GBU Ilknur-bass61 bizim bebek biberonu zaten hıc kabul etmiyor öğürüyor resmen midesini bulandırıyor sanırım.
Findiks GBU 2 hafta falan çabaladım. Sürümde azalma değilde emmedigi için göğsüm şişmişti. Makinayla sagiyordum