Mommyaysu Merhaba kızlar, Bebeğim 3 aylık geceleri başı ensesi aşırı terliyor.Yastığı sırılsıklam oluyor.Bebeği böyle olan var mı ya da bilgisi olan? Normal değilse diye endişeliyim.
Bsrtncsy Mommyaysu Bizimde aynı şekilde.Kafasi inanilmaz terliyor.Battaniyesini çeviriyorum sürekli.İnce giydirdim.Battaniyesini ince serdim.Oda nemini arttirdim.Sicaktan mi acaba diye,degil.Ne yapsam terliyor.Yarin kontrole doktora gideceğiz.Soracagim
Hilalderin Mommyaysu canim ayniyiz su an 3 ay dolmasina 2 gun kaldi Som gunlerde kafasi aşiri terliyor.Saclari zTen gür kizimim onla mi alakasi var bilmiyorum.Ama surekli elimde havlu onun kafasini ensesini siliyorum .Emerken daha cok terliyor sırılsıklam oluyir kafasii
Esra_Deva Mommyaysu kızım 9 aylık yastık kullanmıyoruz o terletiyor olabilir mi? Bazen sütünü içerken başını yükseltmek için kullanıyorum yastık sadece o zaman terliyor. Ama geceleri yok 🤔
frambuaz Mommyaysu 6 aylık olacagız su gıbı oluyor anlamıyorum neden, burun tıkanıklığındandır dedı doktor ama her sabah aksam burnunu acıyorum yinede su gibi oluyor
Mommyaysu Bsrtncsy Aynı şekilde ben de yastığını çeviriyorum.Terle kafası üşümesin diye şapka takıyorum onu da sık sık değiştiriyorum.Emerken elimde pamuklu bez kafasını siliyorum.Korona ve rotavirüs geçirdi şu 3 aylık ömründe tekrar enfeksiyon olmasından korkuyorum.Doktora sorduğunda bizi de bilgilendirir misin?
Bsrtncsy Hilalderin Bizim oğlan da kel 😀 saçla alakali değil sanırım.Birde bizde laringomalezi çıktı acaba onunla ilgili olabilir mi ki ?
Mommyaysu Bsrtncsy Çok geçmiş olsun size de herhangi bi hasar bırakmadı değil mi? Bizim oğlumuzun kalbinde tutulma yaptı.Kanında pıhtılaşma oldu.Kardiyolojide takipliyiz.Çok şükür toparlıyor şuan ama baya zor günlerdi. Çok teşekkür ederiz senden haber bekliyor olacağız☺️
Mommyaysu Esra_Deva Yastıktan olacağını sanmıyorum çünkü gündüz uykusunda da yastıkta yatıyor gündüzleri olmuyor.Bir de sadece yastığa temas eden yerlerde değil şakaklarında, başının tepesi, alnında da oluyor.Yün yastık, elyaf yastık denedik ikisinde de oldu.
Mommyaysu Bsrtncsy Hiç bilmiyorum bu durumu da yeni duydum.Sık sık hastaneye gittik sürekli muayene oldu.Bu durum olsaydı söylerlerdi sanırım.Rotavirüse yakalandığı dönemde bu kadar terlemişti o zaman doktorumuza sorduğumda normal olabilir demişti.
Mommyaysu frambuaz Aynen burnunu temizlemeden uyutmuyorum ben de.Yatmadan önceki ve kalktıktan sonra ki rutinimiz burun temizliği. Mutlaka serum fizyolojikle ve aspiratörle temizliyorum rahat nefes aldığına emin olmadan da yatırmıyorum.Çözemiyorum nedenini umarım doğal bir durumdur.🤲🏻
tostosata Mommyaysu doktorumuz 3 ay 20 günlükken sordum şu an 4ç aylığız. Kansızlıktan terliyor annesi korkma demişti. Kan ilacı bugğn başladık bakalım