Gzmmm Trendyol dolaptan ürün aldım ama adres eski adresim güncellemeyi de beceremedim siparişi iptal de edemiyorum aldığım ürün dolap uygulamasında çıkmıyor trendyolda çıkıyor sadece başına böyle birşey gelen var mı ne yapmam gerekiyor
TugceRain Gzmmm yeni verdiğiniz adrese kargolar. Zaten şahsi gönderi. Hemen yazın. Kargoya vermeden adresi değiştirsin.
Gzmmm TugceRain O şekilde oluyorsa şükür bende iptal olucak sandım sipariş acaba evde yok diye şube de bekletmiyorlar mı satıcıya ulaşamazsam Şubeden kendim gidip alsam olmaz mı
TugceRain Gzmmm kargoya verildiyse değişmez adres. Şubeyi arayıp, şubeden alabilirsiniz. Kargoya verilmediyse satıcıyla görüşüp yeni adresinizi verebilirsiniz. ☺️
MySunny Gzmmm şubeden teslim alırsınız,kargo sizi gelmeden arıyor zati,evde değilim,şubeye bırakın,ordan alırım diyin. Kod üzerinden yollandığı için,adres değişikliği falan zahmetli işler.Kargodan kendiniz teslim alıverin,bu seferlik.
Gzmmm TugceRain çok teşekkür ederim yardımınız İçin peki şunu da sorsam trendyol dolaptan aldıklarım uygulama da neden gözükmüyor acaba
TugceRain Gzmmm çünkü ikisi farklı aslında. Dolap uygulamasını indirip alış veriş yapsanız daha güzel olur. Yorumları da görürsünüz.
Egelim Şöyle yapın, dolap hesabı açıp oradan satıcı ile iletişime geçin ve durumu izah edip, siparişi bekletmesini rica edin. O sırada trendyol ile irtibata geçip sipariş iptali isteyin, sonra aynı ürünü dolap üzerinden doğru adres ile sipariş verin.