Barismehtap Bukett lokman hekim akay hastanesinde Ayşen Koçyiğit’e gidiyoruz,dünya tatlısı ve ilgili bir doktor ,kendi numarasını da verip sıkıntılı bir durumda arayabilirsin yazabilirsin demişti,ben çok memnunum
Durummm Bukett bende bekleyim burada kafamiza göre doktor bulamadik bir de muayene ücretlerini yazar misiniz?
Alyask Bukett gazı unıversıtesınde Prof Canan Türkyılmaz bebek ve çocuk profu ama devlet hastanesi olmasına rağmen muayene ücretli bız memnunuz 👍
araskuzumm0918 Bukett başkent üniversitesi ne götürüyorum serhat kılıça ,ilk kontrol iyi geçti bakalım ,tavsiye üzerine gittik iyiydi ilgisi
Bukett Barismehtap dogumundan beri ayni doktor sanirim.bende doktor konusunda hep bi tatmin olamadim duzenli bi doktoru olsun istiyorum.takibi falan iyi mi peki yani bebekle ilgili?
Bukett Alyask peki randevulu mu istediginiz zaman gidip muane olabiliyomusunuz yani sira falan acisindan?
Alyask Bukett randevu telefonla alınmıyo gıdıp hastaneden alınıyo sıra fılan yok hatta bıze kendısı verdı yanına gıttık aldık