Juulidee Kızlar merhaba bugün 5 aylık olduk ve doktorumuz ocean microfer Demir eksikliği damlası verdi günde 1 kere vericem fakat kutudan çıkan ilacı çeken apartta 50 mm yazıyor oraya kadar mı çekip vericem yoksa hepsinimi vericem anlamadım ya
yusufmertmom Juulidee bana eczacı 5 damla dedi o şekilde veriyorum 5 aylık. Bazıları işaretli yere kadar verdiriyor
Seymamurat Juulidee benimde oğlum 6 aylık bizede kan damlası verildi fakat kuzenim kendiside cocuk doktoru kullanma dedi ve ben kullanmadım onun yerine pekmez ile tedarik ediyoruz her verilen ilaçları kullanmayın arkadaslar
simgesell Seymamurat günde 1 litre pekmez içmesi lazım demir ihtiyacı karşılamak için. Bu mümkün olmadığına göre damla kullanmak zorundayız.
Juulidee Seymamurat valla canım ilk çocuğum herkes en iyisini düşünür ama doktorumuz ne söylüyorlar ne kullan diyorsa onu kullanıyorum
1kz1ogln_ Juulidee 😀 kız bugün bana da doktor reçete yazdım al dedi gittim ne kaşe var ne sisteme girmiş para ödedim nasıl sinirlendim tamam Allah razı olsun da bakıyor ediyorlar ama benim zaten beynim durmuş sen niye reçeteyi onaylamiyorsun bu nasıl reçete yazmak 🙄
sufulele Demir damlalarinin markasına göre mg miktari değişiyor ama ben de ocean kullanıyorum kilo başına 1 damla veriyorum
KaganinAnnesi26 Juulidee kilosuna göre değişiyor canım dokturuna sor bence o ayarlama yapıyor ben o pompadan 2 kere veriyorum çünkü yetmiyormuş hala eksiklik varmış kilo aldıkça damla sayısı artıyor eczacı değil doktorun söylemesi gerekirdi
Bebegimm1 Juulidee bende onu kullandim yaşına kadar doktor kilosuna gore vericeksin demisti sizinki 7500 kiloymus 8 damla verin ben kusurati da var nasil vericem demistim 6200 ise 7 olarak ver demisti mesela.degerleride guzel cikmisti bir sorun yaşamadik.