Merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bir
durum var.Benim 6 aylık bir bebeğim var ve emziriyorum normal doğum yaptım.Doğum sonrası ilk adetim yaklaşık 4 hafta önce kahverengi lekelenme ve akıntıyla başladı bir hafta bu şekilde sürdü sonrasında aşırı yoğun ve sürekli ped değiştirdiğim hatta bazen yetiştirmeyip kızımın bezini kullandığım oldu.Ben doğum sonrası ilk adettir diye uzunca bir süre bekledim birde bende polikistik över vardı onunla etkisidir belki kistler patlıyordur filan diye düşünüp gitmediğim ama artık rahatsız edici seviyeye gelince önce özel bir hastaneye gittim ordaki doktor rahim duvarın adet kanamasıyla incelmesi gerekirken seninki gittikçe kalınlaşmış sen şuan emzirdiğini için sana ilaç veremem rahimini temizleyip probe kürtaj( rahim kazıma) yapılıp parça alınacak dedi.Ben bi doktora daha göstermek istedim bu sefer bir devlet hastanesine gittim oradaki doktorda bana adetsin şuan ama bir türlü sonlanmıyor bunu bitirmemiz lazım dedi ve progestan hapı verdi. 4 gün boyunca günde 3 kez kullanmamı eğer bitme eğilimine girerse 2 ye düşürmemi eğerki bitmezse 4.günün sonunda gel parça alalım dedi. Ben duyduğum kadarıyla bu rahim kazıma işlemi çok zormuş.Sanki ilaç işe yaramayacak ve Kanamam hiç bitmeyecek gibi duruyor şuan bugün daha ilk günüm eğer bitmezse bu işlem yapılacak canım çok sıkkın ve çok korkuyorum.Daha önce bu tarz bi durum yaşayanınız varmı içinizde.Bir fikir yada bu durumla alakalı tecrübesi Olanlar varmı :((