eminedmrr Sosyopixten Polo kart şeklinde fotoğraf yaptıran var mı hanımlar bebeğimin fotoğraflarını öyle yaptırmak istiyorum
Sebastiann eminedmrr güzel ben nişanlıyken yaptırmıştım ama şimdi pahalı bence başka uygulamalar var oralara bakın isterseniz
Esila15 eminedmrr kesinlikle gözünüz arkada kalmaz. Ben kızımın fotoğraflarını hep oraya çıkarttırıyorum . Pahalı evet ama hem mat hali hem parlak hali gerçekten özenli ve kaliteli
Esila15 eminedmrr bence uygun . Eskiden sanki 35 tanesi 35 liraydı . Ben en son Aralık ayında çıkarttım sanırım 39.90 dı
eminedmrr Esila15 peki sizce hangi hali daha güzel , mat mı parlak mı birde çıkarttırıp anı albümüne bantla mi yapıştırıyorsunuz
ebz09 Es-Es123 resimlimagnet görseniz o daha da kötü benim 2017de çıkarttığım polo kart resimler sosyopixten ve hala ayni Ama resimlimagnet 1 yıl oldu simsiyah oldular
curly_mom eminedmrr ben çıkarttırmıştım seneler önce güzeldi ama biraz pahalı.. Onun yerine resimlimagnet.net sitesine de bakmanızı tavsiye ederim.. Resim kaliteleri gayet iyi ve fiyatlar da makul 🤌🏼
Eda115354 eminedmrr eşimle sevgiliyken yaptırmıştım şimdi buzdolabıma magnet gibi tutturdum. 5-6 sene oldu yani güvenilir site de canım
Havvadr eminedmrr arkadaşım benim için bissürü şey yaptırdı foto bardak kutu vs vs son derece güvenilir 👍🏽