23ygmur 5 aylık bebeğim emerek uyuyor bu ara o yüzden çok fazla göğsümde kalıyor doymuyor mu neden sizce
Eda115354 23ygmur bana çok rahat geliyo emzirerek uyutma. Şu anda memede beyfendi. Ben uzanıyorum o kendine emip uyuyo çıkarınca kalkıyom. 8,5 aylık bi sararını görmedim. Sadece acele işim varsa hadi uyu da kalkayım oluyorum ama diğer türlüsü rahatım yani
Bellabells 23ygmur 31 aylık memeyle uyuyor oğlum.açlıktan değil alışkanlık. Bir saatten sonra bütün gece meme ağzında uyumak istiyorlar .ağzında memenin olmadığını her anladığında uyanıp ağlar. Emzik olursa anneye rahatlık olur.bebeğe değil ama anneye sadece 😊
23ygmur Aysegul1aren bende öyle düşünüyorum çok sıkı tutuyor az emerse az uyuyor ama uzun emerse daha uzun
Aysegul1aren 23ygmur valHa saldim cayira artik bizimki cunku yatmadan once mama veriyorum birak emmeyi gomuyo kendini memeye yaklasik 30 dakika kaliyo cikartamiyorumda agzindan birak nasil isterse oyle emsin yat yanina keyfine bak kafani takma doymuyo diye gece uykusu duzenliyse kalkmiyosa birak memende uyusun . Doymuyo olsa aglar uyanir surekli
23ygmur Aysegul1aren yok canım sallıyorum bide hamak beşikte genelde sallanarak uyurdu çünkü şimdi her ikisi de
23ygmur Eda115354 evet emerek uyutma çok rahat ama üstüne bide sallıyorum ben direk emer emmez uyuyan bir bebek degil
Aysegul1aren Bellabells 31 aylik mi 😇 biraktirmayi dusunuyomusunuz ben istiyorum cunku artik ise baslamam gerekiyo 😌
Aysegul1aren 23ygmur duzelir zmanla sabirli olmak en basi ama doymadigini dusunme doymasa aglar zirlar bi sekilde belli ediyorlar çünkü.
Bellabells Aysegul1aren bazen ciddi ciddi düşünüyorum bazen kıyamıyorum ona.ben de 2 yaşından beri çalışıyorum.dönem dönem çok arttı emmeleri.o dönemler çok bunalmıştım.şimdi sadece uyku öncesi emiyor.öğlen ve gece uykusu.bazen uykudan uyanınca huysuzluk varsa arıyor. Bu aralar genelde uyku öncesi sadece istiyor. Zorlanmadığım için aceleci değilim.
Eda115354 23ygmur ayy sallama zor ya bizikiler ayağında salla öyle alışsın memede hep seni ister ayak olunca herkeste uyur dediler ama yapmadım ben yeterim ona. Hele kucakta sallama daha zor. Beşiğine alıştırmaya çalışın bikaç gün zorlanacaksınız ama olsun rahat edersiniz. Benim eşim evde olmuyo bazı geceler de çalışıyo oğlumla uyuyorum o yüzden yanımda yatıyo nasıl uyuduğunu problem etmiyorum ama eşim de olsa beşik şart olurdu
23ygmur Aysegul1aren kesinlikle öyle de iste çevrendekiler sanki kötü bi uyutma yöntemi gibi konuşunca sinir oluyorum 😄
Aysegul1aren 23ygmur cok biliyolar gelsinler senin yerine baksinlar o zMan . Davulun sesi uzaktan hos geliyo insanlara bende istemezdim yanima alistirmak ama bi zman sonra kendine yenik dusuyosun sonucta sende insansin kolay değil koca evin isini yap cocukla ugras bide memede uyutma oldu canım. Kim ne derse desin senin icin hangisi rahatsa oyle yap geri kalani dis kapinin mandali.
Aysegul1aren Bellabells napmam gerektiğini bende bilmiyorum bi keresinde ayakkabi boyasi surmustum sil diye kendini yerden yere atmışti 😅 ben cok ciddi ciddi düşünüyorum ama nasil olcak onu kirmak uzmek istemiyorum . Biz gunun her dakikasi emiyoruz