Dlk123- Kızlar dolap uygulamasından doğum günü süsleri aldığınız güvenilir uygun fiyatlı hesap var mı acaba ?
Balkupum2505 Dlk123- dolap uygulamasini bilmiyorumda trendyolda suan baya indirim var ben baktim suan ihtiyacim olanlar 120 tl civari tuttu
Balkupum2505 Dlk123- sizin kac yas olacak insallah 🤗 birde benim oglumla esimin ayni ayda mayis 1 esim mayis 25 oglum pastayi nasil yaptirsam off bi dogum gununde böyleysem dugununu dusunemiyorm 😂
Dlk123- Balkupum2505 bende şu an trendyolda dolanıyorum o kadar çok seçenek var ki ne yapacağımı şaşırdım sürekli favorilere ekliyorum😂
Balkupum2505 Dlk123- ben 1 haftadir uyku uyumuyorum resmen 😂😂 bu aksam indirimleri görünce daha da kafam karisti önüme geleni favoriledim bakalm nasil karar vericem 😂
Balkupum2505 Dlk123- suan aklimda kıf yesili gold ve kirik beyaz balon renkleri var onlardan duvara balon zinciri 2 adette balon standi dusundum masa yanlarina masa örtusude kirik beyaz dusundum üstunede gold şerit dusundum sadece ama hala karar veremedim 😀
Dlk123- Balkupum2505 aaa bende küf yeşili beyaz gold düşünüyorum salon mobilyalarımla da uyumlu olduğu için ;) şimdi kaba taslak sepetime ekledim son parçaları da kafamda netleştirirsem siparişi gireceğim 😂
Balkupum2505 Dlk123- benimde salonum toprak tonlati golda uyumlu 😀 yeşilli biseyim yok ama oda renk katmis olur. Bende toplayip en son karar vericrm bakalm 😀
Dlk123- Balkupum2505 bizimki 1 yaş olacak 7 Mayıs da doğum günümüz ☺️Gerçekten buna bu kadar kafa yoruyorsak düğündeki halimizi düşünemiyorum 😂