Kerem Oğlum 27 aylık anne baba dede abi anneanne maymun mama bebek bir diyor kedi köpek inek koyun seslerini söylüyor cümle kuramıyor hala tek cümlesi baba gitti dede gitti normal mi acaba ne zaman konusmaya başlıycak çok kafaya takmaya başladım
honeysmom Kerem normal bence, bazı bebekler geç bazıları erken konuşur dert etmeyin siz onunla konuşmaya devam edin her çocuk kendine özel😌
nurelem Kerem istisnai durumlar dışında, geç konuşmayı genetik faktörlere ve çevresel faktörlere bağlıyorum şahsen. Ya aileden gelen bir durumdur ya da akranları yoktur, tek çocuktur gibi durumların etkili olduğunu düşünüyorum.
614408eoa Kerem 30 aylık kızım aynı sizin gbi cocuk piskiyatrisne götürdm knusma geriligi var baska bisey yok dedi ailede gec knusan varsa bbek de bnzemis olabilir dedi ki ben de cok gec knusmusum aklınz kalmasn diye bi götürün
Seramsera Kerem benim oğlumda 26 aylık bende baya kafaya takıyorum anne, baba, by by, al ve anlaşılması zor sayısız kelime kullanıyor bir gün konuşmasını sabırsızlıkla bekliyorum Allah yardımcımız olsun
2guzelinannesi Kerem bebekler genelde 2 yasindan sonra cumle kurar geri kalan seylerde sikinti yoksa korkmayin
2guzelinannesi Kerem ozaman korkmayinyaza acilir insalalh tikandi cocukalr iceri ya ben 6 yasinakadar asla uzun cumle kurmamisim babam lal oldugumu dusunuus goturmemisler doktora 6 yasind akonusmaya baslamisim birtek anne mama dermisim