Adakaybike Eveet kızlaaar Bebeğim 5 aylık doktor sütüm az geldiği için kilo eksikliğinden dolayı yavaştan ek gıdaya başlayabilirsin dedi ilk etapta yoğurt ve meyve püresiyle ver dedi Siz neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz? Önerilerinizi bekliyorummmm 💜
Ohaezgi Adakaybike meyveyi sonra ver derim önce yoğurt ve sebzelerden başlayabilirsin. Çünkü tatlıyı yiynce sebzeyi yemek istemiyorlar 🤷🏻♀️
Linaergin12 Adakaybike benim bebişimde 5aylık ben sebzeyle başladım bugün havuç püresi versin kendim yapıp çok sevdi 3gün kuralıyla devam edicez bakalım ❤️
Esra17 Adakaybike söyle anlatıyim size ilk bir hafta patates havuç kabak öğlen veriyosunuz 13 gibi 2. Hafta meyve elma armut muz avakado sabah 10. Gibi 3. Hafta yoğurt 4. Hafta yumurta sarısı beyaz tuzsuz peynir kahvaltı bnm doktorum böyle liste vermişti
Adakaybike Esra17 Bende bu şekilde bi deneyeyim o zaman yarın öğlen sebzelerle başlayalım bakalım nasıl tepki vericek nasıl bi süreç bekliyo beni merak ediyorum umarım yemek konusunda zorlanmam en korktuğum şey
patiseverr_ Esra17 canım 3 gün kuralı nasıl oluyor mesela bende ek gıdaya gececem de . Mesela patates kac kaşık vermem lazım
Adakaybike patiseverr_ 3 gün kuralı benim bildiğim aynı şeyi 3 gün denetmek alerjisi olup olmadığını anlamak için