Adakaybike Seda0405 Benim bebeğimde de o mevcut 4 aylıkken oldu doktor hava verdi serum fizyolojik burun aspiratörüyle hep temizledim şimdi yine bi balgam söz konusu 5 aylık olduk onun için de hava makinesi içerisine serum fizyolojik koyup ver dedi bu balgam için doktora gitmeniz de fayda var
brfnaksaray Seda0405 telefonumun ekranını kırdım o yüzden şimdiden gazım hatası varsa kusura bakmayon 😊 bebeğimm 1 aylıkken covid oldu burun tıkanıklından dolayı aşırı balgam vardı hep hırıltılıydı boğazı burnunu temizlesemde o hırıltı geçmiyordu hekim anne var instagramda balgam sökücü masajı var onu denedim i kusmukla yavaş yavaş atmaya başladı hemen geçmiyor ama 1 haftada hiç birşey kalmadı onu denerseniz faydasını görürsünüz geçmiş olsun 😇
dndtnll78 @Seda0405 Canm bnımde kızım 2aylik balgamlı oksuruyo doktora götür biz bı haftadır hastanede yatıyoruz balgamlı öksürük diye doktor yutamaz dıyo bogulabılır dıyo ufak oldundan yarın götür canm mutlaka
Seda0405 dndtnll78 götürdük geçen hafta ama öksürük yok sadece balgam var kusuyor arada çıkarıyor ama bazen tıkanıyor doktor öksürük var mı diye sordu ilk başta ama olmadığı için normal dedi
Seymao Sarimsaği ez zeytinyagiyla karistir , ayaklarinin altina sürüp corap giydir canim. Birkac saat boyle kalsin. Hergün tekrarla faydasini göreceksin