tostmuhendisi Bide Esra ezmecinin çapalama olayı var. Ablam yanlış anlayıp kendini çapalamis 🤣 gelip gidip aynaya bakıp ay ne güzelim böyle falan diyormus sürekli 🤣🤣 Sonradan dank etmiş tabi 🤣🤣
tatlieksi24 tostmuhendisi çapalama ney 😊 ay inanasim gelmiyor ama yapanlarda varmış tuz ne alaka yani bilemedim saçma geldi ama bı yandan inanıyorum😀
Asenam16 Nerecyaaa 😂😂hahsjsj ne zaman iyleşcem kıızzz. Valla yoruldum bıktım bu hayattan, tuzlu su belki iyi gelir 😂😂 hem denize ne zaman gircm ben, valla korkuom bu dikiş yeri yanar diye 😅beni Bi düşünce aldı şimdiden 😃😃
Asenam16 tostmuhendisi senin ne kadar oldu doğum yapalı, 😂😂hahsjsj kız iyi hatırlattın ha, yoksa veririm öyle tuzlu tuzlu 😅
tostmuhendisi EzelAliAkcam yani eşimle ilgili bi sıkıntım yok çok şükür evine bana bağlıdır. Benim derdim kendimle. Kendimi beğenmem sürekli negatif düşünürüm hiçbir şeyden zevk almam. Ama tuzlu suya başladığımdan beri gerçekten içim ferah böyle nasıl anlatsam mutluyum yani.
tostmuhendisi tatlieksi24 çapalama ben hiç denemedim de . Duyduğum kadarıyla eşin veya kime yapmak istiyorsanız işte avucuna baş parmağınızla bastiriyormussunuz birkaç kez. Tam bilmiyorum ama . İşte ablam kendi avucuna öyle basmis anlatıldığı gibi. Kendimi çok güzel hissediyorum diyordu o zaman🤣